Valentine’s Day PGTTM !

Февруари е месецът на любовта и виното, месецът, в който всеки се подготвя да изненада любимия човек до себе си с малък подарък или жест на внимание. Тази седмица се радваме на положителни температури и слънчево настроение. Денят на влюбените „Свети Валентин“ бе отбелязан и в ПГТТМ гр. Казанлък с кратка програма. Във фоайето на училището беше представен рецитал на българска любовна лирика. Музикален дует от г-н Пейчинов и г-н Стефан Делиганев поздрави учениците с арията „Memory“ от мюзикъла „Котките“.

За женската хубост и хитрост ни изпя и ученикът от 10 а клас Иван Бакърджиев. Вокалната група „Шарени маниста“ също вдигна градуса на настроението със своето изпълнение. Празникът завърши приповдигнато с малки награди от състезателната игра между влюбени двойки. За доброто настроение на нашите ученици се погрижиха и дизайнерите на декорите г-жа Наталия Димова и г-н Евгени Чалъков, както и всеотдайната работа на г-жа Цвета Рименова, Надежда Попова, Стойна Иванова, Кристина Дерменджиева и г-н Георги Велков. В навечерието на празника нетърпението и напрежението растат , защото всеки очаква да получи „валентинка“ в импровизираните пощенски кутии на класовете.

Did you like this? Share it!

Leave Comment

Използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че сте съгласни. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Call Now Button