ПГТТМ СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ ПО ЕРАЗЪМ +

През учебната 2020/2021 година ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт ще реализира ПРОЕКТ: 2020-1-BG01-КА102-078479 ,,КАПКОВО ЕРЕРГИЕН МОДЕЛ“ по Програма ,,Еразъм +“. Проектът е на стойност 47 338 евро.

Шестнадесет ученици от XI и XII клас от специалностите ,,Икономическа информатика“, ,,Автомобилна мехатроника“, ,,Автотранспортна техника“, ,,Електрообзавеждане на транспортна техника“ и ,,Експлоатация на автомобилния транспорт“ ще проведат мобилност в град Лайпциг, Германия през април 2021 година. Учениците са разпределени в две направления ,,CAR mechanic“ и ,,3D printer“.

По време на мобилността учениците ще проведат занятия в специализирани лаборатории и ще се запознаят с поточните линии за производство на автомобили на водещите автомобилни компании PORSCHE и BMW.

Партньор на ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт при реализирането на проекта е Фирма VITALIS – Германия.

Did you like this? Share it!

Leave Comment

Използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че сте съгласни. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Call Now Button