Отново Победители

В навечерието на Светлия празник ПГ по транспорт и мениджмънт завоюва първо място в България по „Икономика на английски език“ за ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА. Нашата умна и красива ученичка Румяна Алиосман успя да продължи традицията от миналата година, спечелвайки състезанието за икономисти на английски език, организирано и проведено в партньорство с Американския университет в България, ПГИ „Иван Илиев” и РУО-Благоевград.
Показвайки своите професионални умения в сферата на икономиката, отличното владеене на английски език, способността за работа в екип и чудесните презентационни умения, тя демонстрира по най-добрия начин наученото от преподавателите си – г-жа Станимира Данева и г-жа Петя Тенева.
Чувстваме се горди, че подбрахме и изпратихме точно Руми. И тя доказа, че умее да се конкурира с ученици от най-престижните гимназии в България.
Състезанието се проведе на 20 и 21 април 2022 г. на английски език пред жури от Американския университет. На финалния етап участваха 28 ученици от цялата страна, като всеки един от тях работи цяла нощ, за да представи и защити по най-добрия начин бизнес-проектите си за определен регион и град в България.
Този успех ни мотивира да продължаваме напред, да се убеждаваме всеки път, че усилията ни раждат успехи, възпитават трудолюбие и скромност и най-вече създаваме амбициозни и вярващи в себе си млади хора, които получават своя житейски опит по прекрасен начин.
Международният кръг на състезанието тази година ще бъде в Китай.

Did you like this? Share it!

Leave Comment

Използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че сте съгласни. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Call Now Button