Национално състезание по икономикс, организирано от Асоциацията на икономическите училища в България (АИУБ).

национално състезание по икономикс, организирано от Асоциацията на икономическите училища в България (АИУБ).

ПГ по транспорт и мениджмънт с пореден национален успех!!! Нашият ученик Даниел Антонов Атанасов от 12 клас получи оценка 6:00 на 9-то Национално състезание по икономикс, организирано от Асоциацията на икономическите училища в България (АИУБ). Участие взеха рекорден брой ученици – над 260 състезатели от професионални гимназии от цялата страна.

„Поздравявам ви и ви благодаря за вашата целеустременост, за това че сте дошли от всички краища на страната“, обърна се към средношколците проф. д-р Даниела Фесчиян, председател на Асоциацията на икономическите училища в България, като изтъкна, че тази година състезателите са рекорден брой. Бизнесът е тук и е готов да ви поеме, а гарант за качеството на обучение е Университетът за национално и световно стопанство“, каза професор Фесчиян.
Победители са 84 ученици. Според приетия регламент на всички тях се признава оценка „отличен 6.00” за успешно положен конкурсен изпит за кандидатстване в Университета за национално и световно стопанство в направление „Икономика“ за учебната 2024/2025 г. Изразявам огромна благодарност и респект към учениците и техния преподавател Петя Тенева!!!

Did you like this? Share it!

Leave Comment

Използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че сте съгласни. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Call Now Button