Национално съвещание на Асоциацията на икономическите училища в България.

За 9 поредна година ПГ по транспорт и мениджмънт участва в годишното Национално съвещание на Асоциацията на икономическите училища в България. Гимназията ни е активен партньор в Асоциацията и нашите ученици успешно участват в състезанията на УНСС. Нашите неуморни преподаватели Петя Тенева и Станимира Данева предават своите знания и мотивират талантливите ученици, които от своя страна жънат успехи и допринасят за престижа на гимназията. Днес бе ден за равносметка на положения труд през учебната година и начертахме перспективи. 

Благодаря на професор Даниела Фесчиян – Председател на АИУБ, на професор Матилда Александрова – зам.ректор по учебна дейност в УНСС и на професор Цветана Стоянова – зам.ректор по институционално и бизнес сътрудничество в УНСС за подкрепата, за грижите към нашите ученици и учители и за високата оценка, която дават на гимназията!!!

Пътят на успеха минава през УНСС! Десетото Национално съвещание на АИУБ-УНСС и 42 икономически училища от цялата страна обединени в мисия да открием и задържим талантите в областта на икономиката в България.

Did you like this? Share it!

Leave Comment

Използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че сте съгласни. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Call Now Button