Националното състезание по безопасност на движението

На 27.04.2022г. се проведе общинският кръг от Националното състезание по безопасност на движението. Седем отбора от шест училища, разделени в две възрастови групи, премериха сили в надпреварата.

В първата част от състезанието-теоретичен тест:  учениците решават отборно писмен тест за правилата на движение по пътищата.

Във втората част-практически тест: двама представители от отбор, преминават по вело-трасе съставено от 12 елемента.

Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт се представи с отбор във втора възрастова група.

Силната мотивация, знанията и професионалните практически умения на участниците са формулата на заслужения успех.

Първото място от общинският кръг от Националното състезание по безопасност на движението грабна отбора на ПГТТМ в лицето на: Калоян Ганев-8б клас, Стефан Матев-9в клас, Милена Николаева-10а клас, Пламен Ковачев -10в клас и ръководител на отбора инж. Росица Цветкова-старши учител.

Нашите ученици ще представят Община Казанлък във втора възрастова група на Областния кръг от Националното състезание по безопасност на движението, който ще се проведе на 14.05.2022г.

Пожелаваме успех на учениците на ПГТТМ!

Did you like this? Share it!

Leave Comment

Използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че сте съгласни. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Call Now Button