Националното състезание по Безопасност на движението по пътищата

На Лазаров ден, когато честваме Свети Лазар – защитникът на християнството, празник на нивите, пасбищата и горите, ПГ по транспорт и мениджмънт е домакин на Областния кръг на Националното състезание по Безопасност на движението по пътищата. За 2023 година Държавната агенция в партньорство с БТА, Министерство на транспорта и съобщенията, Министерството на младежта и спорта и МОН удостоиха нашата гимназия с плакет „Победител в категория образователна среда в подкрепа на БДП“.

Днес с подкрепата на сектор „Пътна полиция“ в лицето на старши инсп. Грозданка Андреева, инспектор Павлин Атъпов, инж. Невена Бочукова – управител на СБА, Казанлък и Бояна Радева – старши експерт в РУО Стара Загора дадохме старт на състезанието. След няколко часа, в които младите състезатели ще демонстрират своите знания, умения и съобразителност, Комисия от професионалисти ще награди най-добрите за участие в Националния кръг.

Did you like this? Share it!

Leave Comment

Използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че сте съгласни. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Call Now Button